Læsekreds, Hadsten Sognegård

Dato/klokkeslæt
Dato: 28/10/2020
Kl.: 19:00 - 21:00

Sted
Hadsten Sognegård


Ole Juul, som igen leder læsekredsen, har sammen med udvalget nu lagt et program, hvor vi læser og gennemgår fire romaner.

Læsekredsen afvikles på onsdage fra kl.19.00 til 21.00. Ole Juul skriver: “Den første lille times tid vil jeg gennemgå den læste roman og trække hovedtemaer frem til drøftelse. Efter en kaffepause vil vi sammen drøfte de problemstillinger og temaer, som læsningen og gennemgangen har lagt op til. Jeg glæder mig til samværet og til drøftelse af disse gode bøger”. De valgte bøger for den kommende sæson er: Martin A. Hansen: Løgneren Sayaka Murata: Døgnkioskmennesket Muriel Berbery: Pindsvinets elegance Kristian Bang Foss: Frank vender hjem Datoerne er: Onsdag d. 28. oktober 2020 Onsdag d. 25. november 2020 Onsdag d. 27. januar 2021 Onsdag d. 24. februar 2021 Menighedsrådet ser med forventning frem til en fortsættelse af læsekredsen og håber, at rigtig mange igen vil finde sammen i sognegården omkring god og gedigen litteratur. Deltagelse er gratis, men deltagerne i læsekredsen skal selv anskaffe bøgerne, som vi læser. Enten ved lån på biblioteket eller ved henvendelse i “Bogormen”, hvor bøgerne kan købes med 20% rabat. Kaffe m/brød koster 30,-kr. Deltagere skal tilmelde sig læsekredsen på Hadsten Kirkekontor senest fredag 23. oktober 2020 på tlf.: 86 98 04 25 eller mail: kirkekontoret@hadstensogne.dk.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her