Sangformiddag i Voldum Kirkehus

Dato/klokkeslæt
Dato: 01/12/2021
Kl.: 10:00 - 11:30

Sted
Voldum Kirkehus


En onsdag i hver måned synger vi efter højskolesangbogen – og det er dig, der er med til at bestemme, hvilke sange, der skal synges.

Ind imellem tager vi – inspireret af sangene – afstikkere til deltagernes personlige oplevelser og livserfaringer; og det er alt andet end kedeligt! Holdet bag sangformiddagene Morten, der synger for, og Kirsten, der serverer en kop velbrygget kaffe (og somme tider lidt dertil), så vi kan holde stemmerne ved lige! Sangformiddagene finder sted på den første onsdag i måneden, så følg med i kalenderen. Vi synger kl. 10.00-11.30 i Voldum Kirkehus. Corona-nedlukningen i foråret 2020 gav fællessangen en ny betydning: “Vi synger sammen – hver for sig”, som dirigent Philip Faber sagde! Og nu glæder vi os til at genoptage denne gode tradition.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her