Sangformiddag i Voldum Kirkehus

Dato/klokkeslæt
Dato: 12/08/2020
Kl.: 10:00 - 11:30

Sted
Voldum Kirkehus


Corona-nedlukningen gav i foråret fællessangen en ny betydning: “Vi synger sammen – hver for sig”, som dirigent Philip Faber sagde!.

Nu håber vi så, at situationen er så normaliseret, at vi igen må mødes i Voldum Kirkehus, der pt er godkendt til 36 personer! En onsdag i hver måned synger vi efter højskolesangbogen og det er dig, der er med til at bestemme, hvilke sange, der skal synges. Ind imellem tager vi inspireret af sangene afstikkere til deltagernes personlige oplevelser og livserfaringer; og det er alt andet end kedeligt! Holdet bag sangformiddagene er Jens, der sidder ved klaveret, Morten, der synger for, og Kirsten, der serverer en kop velbrygget kaffe (og somme tider lidt dertil), så vi kan holde stemmerne ved lige! Sangformiddage i efteråret finder normalt sted på den første onsdag i måneden, men der kan være undtagelser, så følg med i kalenderen. Vi synger kl. 10.00-11.30 i Voldum Kirkehus. Bemærk: Der tages forbehold for formiddagens gennemførelse pga. situationen omkring COVID-19-smitte.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her