17. juni 2024

Balderus glæder sig til gode snakke om godt håndværk

Sidste søndag i oktober er der vanen tro Familiemesse i Hadsten, og en af de stande, hvor der sker noget aktivt hen over dagen er hos Balderus Stoleflet, der vil noget af deres håndværk frem.

Dog bliver det kun for halv kraft, da Knud Silkjær, ejer af Balderus, for nyligt væltede på sin cykel, og derfor ikke er fuldt kampdygtig. Han lover dog, at der nok skal være aktivitet på standen, og glæder sig til at få nogle gode, lokale snakke omkring det håndværk som han og hans ansatte er så kendte for.

“Jeg kommer til at flette lidt i løbet af dagen, og ellers glæder jeg mig til igen at være på den lokale messe i Hadsten, hvor vi er med for fjerde gang i streg. Det er altid hyggeligt, og jeg får hilst på nuværende og tidligere kunder, og så plejer det også at mønte sig ud i nye ordrer efterfølgende, så selvom Familiemessen ikke er nær så stor, som andre messer som vi besøger, så skal vi selvfølgelig være med. Vi bakker op lokalt når vi har mulighed for det, og ser frem til en hyggelig søndag”, fortæller Knud til ByensNyt.

Balderus restaurerer møbler, og har lige for tiden flere spændende projekter i gang, både i fletteafdelingen og i møbelpolstreingsafdelingen.

“Vi har kunder fra nær og fjern, og har blandt andet lige sat en stol med fransk flet i stand for en kunde fra Odense. Han skulle i sommerhus i Skagen, og afleverede stolen på vej derop, og så henter han stolen når han skal hjem, hvilket jo er godt tænkt og selvfølgelig en opgave som vi løser, selvom der er en kortere deadline”

Den flotte Balderusbil er naturligvis også med på messen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler