26. september 2023

Bente viste sin have frem for to rosenforeninger

Bente Frederiksen er i Hadsten nok mest kendt for sin salon, Byens Frisør, som er placeret i Søndergade, men ved siden af klipperiet, så har har hun sammen med sin mand en stor passion.

Bente er nemlig helt vild med sin have og er så passioneret, at hun fra tid til anden får henvendelser på, om hun vil vise sin have frem. Derfor var der forleden besøg fra Aarhus Rosenforening samt Himmerlands Rosenforening, der i fint sommervejr fik vist Bentes have i Hadbjerg frem til stor begejstring og anerkendelse fra de fremmødte. De blev efterfølgende budt på kaffe og kringle, der var sponseret af det lokale bageri, Mester Jacob.

Bente går med overvejelser om, at holde Åben Have i juli, men har endnu ikke helt besluttet sig, men for de haveinteresserede kan man da kun håbe, at hun overgiver sig og lader folk få et kig ind i den flotte og frodige have.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler