24. september 2023

Bliv Rallykører for en dag i Hadbjerg

For anden gang i år, arrangerer Aarhus Automobil Sport det som de kalder Torsdagsrally omkring Hadbjerg. Alle med gyldig kørekort samt en indregistreret bil har mulighed for at deltage på torsdag mellem klokken 18-21.

Torsdagsrallyet i Hadbjerg kommer til at foregå på Højvangsvej, som nærmest løber parallelt med landevej 180 mellem Randers og Aarhus. Det koster 200 kr. pr. person for at deltage, men er man allerede medlem af en motorklub, er prisen 100 kr. Skulle man ikke selv have en styrthjelm, er der mulighed for at låne en af folkene fra Aarhus Automobil Sport.

”Det er en nem og sjov måde at lære sin bil bedre at kende og blive en bedre bilist,” fortæller Knud Erik Nygaard fra klubben på Facebook og tilføjer:

”Der er ikke noget krav om forhåndstilmelding. Man møder bare op, og så sørger vi fra klubbens side for, at deltagerne får den nødvendige introduktion, inden man går i gang.”

Det hele starter klokken 18 og varer frem til klokken 21, men arrangørerne skriver, at da det er begyndt at blive tidligt mørkt, så kan det være, at arrangementet slutter tidligere. Derfor opfordres man til at komme så tidligt som muligt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler