23. september 2023

Elektrikere fra hele Danmark samles i Hadsten

Robotter, grøn omstilling, lovstof og installationer. Over 150 unge elektrikere fra hele landet samles i Hadsten for at booste deres el-uddannelse.

I år er det niende gang, arrangementet BOOST Din Uddannelse finder sted på DJH i Hadsten.

”Vi er stolte af, at Dansk El-Forbund Ungdom igen har valgt at benytte sig af de rammer, vi hver dag stiller til rådighed for vores el-elever på DJH – men det er dog ikke det eneste, vi er stolte af,” siger Hanne Bisgaard Hansen, BOOST-projektleder på DJH. 

”BOOST er med til at sætte Den Jyske Håndværkerskole på danmarkskortet som en professionel skole, og det resulterer ofte i, at der er en del lærlinge, der får øjnene op for vores faciliteter og skifter hertil.”

Over 150 elektrikerlærlinge fra hele Danmark modtager i weekenden i uge 26 undervisning – helt frivilligt – på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten. DJH er blandt Danmarks fremmeste erhvervsskoler, når det kommer til elektrikeruddannelse. Her møder lærlingene den nyeste viden og snuser til emner som robotteknik, grøn omstilling og intelligente løsninger i hjemmet.

”Det er dejligt, at så mange unge mennesker ser den store værdi i dette arrangement. Vi er med til at dygtiggøre unge elektrikere og give dem mulighed for at eksperimentere med nye retninger inden for el-faget. Retninger som de kan arbejde med i fremtiden,” siger Hanne Bisgaard Hansen.

Foto: DjH Hadsten
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler