20. juli 2024

Flot debut til “Aftentanker” på Favrskov Gymnasium

I går aftes blev første omgang af det Favrskov Gymnasium har valgt at kalde “Aftentanker” afholdt på gymnasiet i Hadsten, hvor de mange fremmødte kunne se og høre på økonom Nina Smith fra Aarhus Universitet.

Aftentanker er et koncept, hvor Favrskov Gymnasium åbner dørene for lokalsamfundet ved at arrangere oplæg fra relevante samfundstænkere. Første gang var i går onsdag, hvor økonomen Nina Smith fra Aarhus Universitet holdt et oplæg på en times tid, hvorefter der var spørgsmål fra salen.

Nina Smith har tidligere siddet i bestyrelsen på Favrskov Gymnasium og har gjort et utrættelig reformarbejde, hvor hun har medvirket i flere store kommissioner om at forandre vores velfærdsstat. Hendes oplæg omkring velfærdsstaten blev vel modtaget i salen som var fyldt godt op, både med elever fra gymnasiet og borgere fra Favrskov Kommune.

Foto: Favrskov Gymnasium
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler