20. juli 2024

Første spadestik til ny daginstitution blev taget i høj sol

Det var køligt og blæsende, men til gengæld skinnede solen fra en næsten skyfri himmel, da der her til morgen blev taget første spadestik til den nye daginstitution, der får adresse på Grønnebakke ved Ginneruplund i det sydlige Hadsten.

Flemming Nørgaard, formand for Børne- og Skoleudvalget, tog i dag det første spadestik til en ny, stor daginstitution i Ginneruplund-området i Hadsten. Planen er, at den skal være klar til brug 1. august 2025.

“Hjælpemiddelcentret ligger der, det samme gør brandstationen og selvfølgelig en masse nybyggede parcelhuse. Så det er helt naturligt at placere den nye daginstitution i området”, lød det blandt andet i Flemming Nørgaards tale i følge Favrskov Kommunes facebookside, og tilføjede:

Foto: Favrskov Kommune

“Byudviklingen er i fuld gang her, og så er det nærliggende at tænke kommunens servicetilbud ind. Det skaber naturlige sammenhænge og gør et område mere komplet. Og hvad har vi så i vente? Først og fremmest er det en grøn placering på en 6.000 kvadratmeter grund med kig til naturskønne omgivelser og samtidig tæt på områdets boliger. I den 1.150 kvadratmeter store daginstitution bliver der plads til 128 børn fordelt på tre vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper”.

Efter Flemming Nørgaards tale og det første spadestik, så blev der budt på kaffe og rundstykker til de fremmødte.

Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler