24. september 2023

Hadsten Motion har succes med yoga for mænd

Tidligere på sommeren udbød Hadsten Motion for første gang et yogahold til mænd, og det blev en succes. Succesen med yoga for mænd, var så stor at Hadsten Motion nu tilbyder holdet på holdplanen hver torsdag.

Byens største motionscenter har fået meget positivt respons for vores – Yoga for mænd hold, og centerleder Susanne Andreasen er glad for, at man allerede fra denne uge, tilbyder holdet fast på planen hver torsdag.

“Hvis du stadig har din første gang på holdet til gode, er du velkommen til en gratis prøvetime, inden du beslutter, om det er noget for dig. Holdet starter kl. 19:25. Du skal sende os en mail med tilmelding til prøvetime, samt evt. spørgsmål”.

Holdet er for alle og og instruktøren Mathilde lover, at alle kan være med og at ingen stillinger/bevægelser er forkerte.

“Hvis man ikke lige kan få benet helt så langt op som sidemanden, så er det helt ok. Den stilling du kan sidde, ligge, stå i, er den rigtige for dig og din krop. Vi træner i behageligt tøj, som ikke strammer og du får muligvis brug for en trøje, til den sidste del at timen. Tag også gerne vand med”, lyder opfordringen fra Mathilde

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler