13. juli 2024

Hjælpemiddelservice har fået nogle flotte nye rammer

Bygningen har været i brug et stykke tid, men i går blev det så helt officielt, at Hjælpemiddelservice er kommet i nye og moderne rammer, hvor også hjemmeplejen i Hadsten, sygeplejen i Hadsten, rehabiliteringsteamet og kommunens værnemiddeldepot holder til.

Oprindeligt skulle bygningen hedde Hjæpemiddeldepot, men man valgte altså at døbe det Hjælpemiddelservice, hvilket også giver ganske god mening, med tanke på, at mange forskellige faggrupper har deres faste gang i den nye bygning med måske byens bedste udsigt. Lige godt 100 personer har til huse i Hjælpemiddelservice, hvoraf en stor del er hjemmeplejen og sygeplejen.

Borgmester Lars Storgaard holdt en kort åbningstale, inden han sammen med Rikke Randrup Skåning, der er formand for Social og Sundhedsudvalget, klippede den røde snor som markering af, at bygning officielt var taget i brug. Herefter var kommunen vært ved et mindre kaffe og kage bord, hvorefter de fremmødte, herunder en stor del af byrådet, fik lejlighed til at kigge nærmere på lokalerne i Hjælpemiddelservice som har til huse på Kildebakken, lige ud til Skanderborgvej.

Nu kan man nemt og hurtigt vaske kørestolene efter brug
A room with a view
Kørestole er klar til brug
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler