20. juli 2024

Lilleåmarked klar til endnu en festlig weekend

Fra på torsdag og frem til søndag er der igen Lilleåmarked i Lilleåparken i Hadsten, og der er som altid lagt op til nogle festlige dage, hvor der er noget for hele familien.

Torsdag aften åbner borgmester Lars Storgaard det traditionsrige marked, inden banko og fest i Løvehulen tager over. Fredag starter festlighederne for alvor med Mie´s Tivoli og stor fredagsfest med Stig og Vennerne samt Mercury Band. Kræmmermarkedet åbner klokken 16, og her kan man som altid gøre sig en god handel, helt frem til søndag.

Det er som altid Lions Club Hadsten der står bag Lilleåmarkedet, og overskuddet går til gode formål i nærområdet

Lions folkene arbejder allerede nu på at skabe et så tørt og godt underlag, så der både kan spilles Banko, og danses til ”Vimmersvej….. og alle de andre festlige ting, der sker på pladsen.

“Det er jo helt afgørende, at gæsterne bakker op om sådan en 4 dags fest. Lions Klub skaber rammerne, og det er gæsterne der skaber festen. Så hvis der sidder nogen, der endnu ikke har fået købt billetter, kan dette ske på www.lilleaamarked.dk her sælges billetter til Stig og Vennerne fredag aften og Celebration lørdag aften. Det er også her du kan bestille en kræmmerplads. Hvis du skal have fat i billetter til årets Damefrokost sker det hos Mrs. Jones i Søndergade. Billetter til Herrefrokosten kan købes hos Skjold Burne vin og Tøjeksperten, som ligeledes findes i Søndergade”, lyder opfordringen fra Lions Club Hadsten. 

I år håber man ligeledes på, at man kan få tovtrækning tilbage som en del af markedet. Det var i mange år en fast tradition, men har de seneste år ikke været på programmet. Idrætsklubber, grundejerforeninger eller gode venner opfordres til at melde sig til denne festlige begivenhed.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler