24. maj 2024

Lions og Hadsten Handel arrangerer Klovneløb

Den 10. juni bliver der gang i Søndergade i Hadsten, når Lions Club Hadsten og Hadsten Handel arrangerer Klovneløb. Løbet har til formål, at samle penge ind til Danske Hospitalsklovnes arbejde landet over.

Klovneløb er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel, når banen kridtes op med røde næser og alle deltagere bakker op om Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier. Det er Rasmus Hjorth der, sammen med Lions og Hadsten Handel, arrangerer løbet i Hadsten, og her sætter Rasmus lidt ord på Klovneløbet.

“Jeg synes, vi fik lavet et hyggeligt arrangement sidste år med en masse glade deltagere, der bestemt ønskede at det skulle være en tilbagevendende begivenhed, så derfor gentager vi succesen. Dagen løbes i gang kl. 10 hvor indskrivningen starter i Søndergade, her får man udleveret deltager nummer samt den røde næse, mens selve løbet skydes i gang kl. 11. Før, under og efter løbet vil der også vil være forskellige andre aktiviteter for store og små. Kom gerne i dit bedste klovneoutfit da der er præmie til den mest klovnede deltager. Det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på”, fortæller Rasmus Hjorth, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet. 

Det koster 70 kroner at deltage, hvoraf mindst 63 kroner går til Hospitalsklovnene, og man kan tilmelde sig løbet lige her, hvor du også kan læse mere om løbet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler