21. februar 2024

Møllebo har fået tre nye elevatorer

I Hadsten Boligforenings midtbyafdeling, Møllebo, er der netop blevet investeret i tre elevatortårne, som blev monteret i sidste uge, hvilket får stor betydning for foreningens beboere.

Indtil nu har beboerne skullet op ad trapper, for at komme på først og anden sal, men nu kan de benytte elevatoren, og det det kommer til at betyde meget fremadrettet, fortæller Christian Højholt, der er direktør i Hadsten Boligforening.

“Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde en bedre tilgængelighed til vores lejemål i Møllebo og det har øget interessen for at bosætte sig i Møllebo. Det betyder også at beboere der på et tidspunkt i livet får det svært med trapper, nu problemfrit kan blive boende”.

Det blev allerede i 2020 besluttet, at afdelingen skulle have elevatorer, men det er altså først godt tre år senere, at det så endelig lykkes at få dem monteret.

“Det har været en lang proces med de tre tårne, der blandt andet skyldes coronapandemien og efterfølgende lang leveringstid fra leverandøren, så derfor var det til stor glæde og tilfredstillelse, da kranbilerne kørte ind på parkeringspladsen ved Møllebo. Nu mangler vi bare de sidste ting, inden elevatorerne kan tages i brug, hvilket vi ser frem til”, fortæller Christian Højholt til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler