13. juli 2024

Ny rundkørsel på vej til Hadsten

Der bliver bygget og udstykket på livet løs i det sydlige Hadsten, og netop derfor har Favrskov Kommune besluttet, at lave en rundkørsel, hvor Sandbyvej møder Skanderborgvej.

Det nye boligområde øst for Skanderborgvej i det sydlige Hadsten vokser og vokser i disse år, og med udsigt til en markant stigning af trafik til området, bliver der nu etableret en rundkørsel, hvor Sandbyvej møder Skanderborgvej.

Som det ser ud nu, så forbliver trafikken normal i oktober, mens der fra november bliver opsat trafikregulering, mens arbejdet med rundkørslen står på, hvilket vil medføre længere rejsetid. Der ud over vil der være en endnu ikke fastlagt weekend, hvor vejen er helt spærret. Sandbyvej vil i hele perioden frem til arbejdet er afsluttet være lukket for trafik.

Favrskov Kommune opfordrer til, at man holder øje med information omkring projektet på deres hjemmeside og Facebook. Her på ByensNyt vil vi selvfølgelig også følge tilblivelsen af rundkørslen tæt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler