30. maj 2023

Ombygning af Sløjfen er påbegyndt udenfor

Der har været talt om det længe, og på et tidspunkt havde mange nok nærmest opgivet idéen, men nu sker det. Uden for Sløjfen i Hadsten er man nemlig begyndt opførelsen af et slagtøjsrum, hvor Favrskov Musikskoles elever skal spille fremover, i hvertfald når det gælder trommer og lignende.

Med opførelsen af slagtøjslokalet udenfor, åbner det op for den længe ventede udvidelse af køkkenet til caféen i Sløjfen, da det netop har været slagtøjslokalet der har stået i vejen for dette. Slagtøjslokalet ligger nemlig i umiddelbar forlængelse af café og køkken, og har været den store hurdle i forhold til at få mere køkkenplads.

Det fandt man, til langt de fleste tilfredshed, en løsning på i 2022, og derfor kan man inden længe gå i gang med udvidelsen af køkkenet til caféen. Dette skulle gerne gøre det mere attraktivt i arbejdet med at gøre caféen rentabel og lokke en forpagter til, der kan se muligheder i at drive en café til glæde for byens borgere.

Arbejdet med køkkenet forventes at starte til juni.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler