19. maj 2024

På lørdag er der Bagagerumsmarked i Søndergade

Igen i år kan der gøres en god handel, når Hadsten Handel endnu engang inviterer til Bagagerumsmarked i Søndergade i Hadsten. Det er nu på lørdag, 6. april, fra klokken 10-14.

Det er ganske gratis at deltage, hvis man vil have en stand, og man skal blot tilmelde sig hos Mette Sko i Østergade. Man kan begynde at opstille fra klokken 9, og Søndergade vil være lukket for trafik fra klokken 8-14. I skrivende stund ser det ud til, at vejret bliver solrigt og lunt, så der er basis for en god handelsdag, hvor også byens butikker holder åbent.

Der er allerede flere tilmeldte med en stand, så har du gemte sager, der trænger til nyt liv i et nyt hjem, så er nu på lørdag en oplagt chance for at få ryddet ud og være med til at skabe en god kræmmerstemning i Søndergade.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler