13. juli 2024

På søndag er Familiemessen tilbage i Hadsten

Gennem mere end ti år har der været Familiemesse, og det er der såmænd igen i år. Som altid er det den sidste søndag i oktober, og placeringen er også den samme, nemlig i Vestjysk Bank Arena på Hadbjergvej.

Da Familiemessen startede var det Hadsten Sports Klub, der dengang var en fusion af fodbold, håndbold og basket, der arrangerede messen, og det er det sådan set også i dag. Dog er de tre klubber nu hver for sig, men man har holdt fast i Familiemessen, som man i fællesskab afholder.

”Det er ingen hemmelighed, at vi laver et flot overskud på Familiemessen til de 3 foreninger bag. Alle 3 foreninger er jo glade for at vi kan skabe noget som folk vil besøge, deltage i som udstillere og sådan, samtidig med at det så giver den bonuseffekt, at der bliver en del midler til at udvikle de 3 foreninger med også”, fortæller Lasse Mortensen, der er formand for Hadsten Håndbold i en pressemeddelelse.

Familiemessen plejer at være lidt af et tilløbsstykke, og de tre foreninger håber på, at man igen i år kan fylde hallen godt op, så de 50 messestande får noget at lave.

”Familiemessen er jo en institution i Hadsten efterhånden. Da vi flyttede hertil som familie, var det da noget som naboerne lige mindede os om, at det skulle man altså besøge, for det var altid hyggeligt og det kan jeg kun give dem ret i. Vi håber at nå mellem 2-3.000 besøgende igen i år.” 

Familiemessen vil i år have omkring 50 udstillere, samt Mini-Bazar i foyeren til Hadsten Kultur- & Idrætscenter. Der vil være åbent fra 10-16 på messen og det koster 20 kr. i entré for alle over 15 år. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler