30. maj 2023

Skal du være den nye forpagter i Café Sløjfen?

Lige om lidt går håndværkerne i gang med at lave køkkenet i Café Sløjfen markant større, således at det bliver mere attraktivt at være forpagter af caféen.

Der har været talt meget om køkkenet og den manglende plads i Café Sløjfen, men i uge 22 bliver der ikke talt mere, der bliver der handlet. Her rykker håndværkerne nemlig ind, og omdanner det nu tidligere slagtøjslokale til køkken, hvilket vil tilføre en hel del kvadratmeter til det eksisterende.

Ombygningen vil stå på i nogle måneder, og i den periode kan man ansøge om at blive forpagter i Café Sløjfen med opstart 1. oktober. Man kan læse mere om forpagtningen og hvordan man ansøger på Comdia, som er Favrskov Kommunes leverandørportal.

Frem til 1. oktober vil det ikke være muligt at bestille forplejning i Sløjfen i forbindelse med arrangementer, og man skal forberede sig på støj fra ombygningen, især i de første uger. Parkeringspladsen på bagsiden af Sløjfen er ligeledes lukket frem til uge 32.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler