19. maj 2024

Stor tilslutning til årets Klovneløb i Hadsten

Sidste år blev Klovneløbet introduceret i Hadsten, hvor godt 140 børn og voksne deltog, og det ser ud til, at løbet er kommet for at blive. I år deltog ikke mindre end 240 børn og voksne, så det må siges at være deltagervækst som mange løbsarrangører vil være misundelig på.

Løbet er i Hadsten arrangeret af Lions Club Hadsten i samarbejde med Hadsten Handel, heriblandt Sparekassen Kronjylland og EDC Huset Hadsten, og løbet samler ind til Danske Hospitalsklovne. Det koster 70 kroner at deltage, og af disse går over 60 kroner til det gode formål, der er med til at sikre, at Danske Hospitalsklovne kan gøre en forskel på landets børneafdelinger.

“Vi har fået mange flere tilmeldte end vi havde håbet på, så der er godt 4o voksne der ikke kan få en rød næse og medalje, da vi “kun” havde bestilt 200 hjem. Så vi må sige, at det er en stor succes og helt fantastisk, at så mange, både børn og voksne, vil deltage i løbet, det er vi meget glade for”, lyder det fra en af arrangørerne, Rasmus Hjorth, til ByensNyt.

Ruten gik gennem Søndergade og ned gennem Lilleåparken, inden løberne returnerede til målområdet, hvor der ventede medaljer, popcorn, slushice til deltagerne.

“Ruten skal være for alle aldre og er godt 2,5 kilometer, og hele konceptet er gennemprøvet og fungerer virkeligt godt, og så er man jo med til at støtte op om en god sag, hvilket falder god tråd med det, som vi står for i Lions. Derfor er det helt nærliggende at vi arrangerer løbet, og med den store opbakning som der er i år, så kan vi godt kalde det en stor succes, og klart over det vi havde forventet”, kommer det med et stort smil fra Rasmus, inden han skal i gang med at overrække medaljer til løberne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler