22. oktober 2024

Hadsten Handel skabte endnu en Herrefed Fredag

Det er efterhånden blevet en tradition for Hadsten Handel at lave det arrangement de kalder Herrefed Fredag, og i år var ingen undtagelse. Så i fredags fyldte de Søndergade op med flotte biler, mens der ved Sundhedshuset blev skabt et mindre eldorado for børnene.

Man forstår godt, at Hadsten Handel igen i år havde Herrefed Fredag på programmet, fordi det sydede og boblede af liv og glade dage i fredags frem til klokken 20, hvor rigtigt mange, både børn og voksne, havde fundet vej til Hadsten midtby.

Her havde man linet en masse flotte biler og motorcykler op i Søndergade, mens der var masser af smagsprøver, fadøl og gode tilbud ved butikkerne. Det virker simpelt, men det fungerer, endda ganske godt, og trods lidt færre biler i år end sidste år, så var der stadig godt 25 biler at kigge på, hvilket også må siges at være ganske imponerende.

På den anden side af jernbanen, ved Sundhedshuset og Mette Sko, havde man i år arrangeret flere forskellige ting til byens børn. Her var Super Jumper, hoppeborg, guldgravning, og så stod de blå spejdere med bål, skumfiduser og kiks. Det vakte i den grad begejstring, og fik på den måde begge sider af byen med i festlighederne.

“Det er en rigtig god aften for byen, og herligt at så mange bakker op omkring det, det er vi både glade og stolte over. Vi får vist, hvad Hadsten kan og får skabt noget god opmærksomhed på byens handel, hvilket er vigtigt i en tid, hvor internethandel vinder mere og mere frem. Vejret var heldigvis igen i år i topform, og det har selvfølgelig stor betydning for et arrangement som dette, så fantastisk at det hele bare spillede på en skøn sommeraften”, lyder det fra Anne Mette Holm, der er formand for Hadsten Handel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler