26. januar 2022

Deltag i Stafet for Livet og vind en flot gavekurv

ByensNyt har i samarbejde med vores partner Skjold Burne i Hadsten sat en flot gavekurv på højkant som præmie i en konkurrence for deltagerne i Stafet for Livet.

Alt hvad du behøver at gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig Stafet for Livet her i den kommende weekend, gå en runde og tage et selfie foran vores skilt i ByensNyt Svinget på ruten og oplægge dit foto i Facebook opslaget på ByensNyt.

Når du kommer forbi dette skilt i ByensNyt Svinget på Stafetten så tag et selfie med skiltet i baggrunden og læg det op i svarrubrikken på ByensNyts Facebook-opslag, så er du med i konkurrencen

Vi trækker lod mellem de oplagte fotos i ugen efter stafetten og håber at se masser af gode, sjove og skøre fotos i vores opslag.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °