13. juli 2024

Deltag i Stafet for Livet og vind en flot gavekurv

ByensNyt har i samarbejde med vores partner Skjold Burne i Hadsten sat en flot gavekurv på højkant som præmie i en konkurrence for deltagerne i Stafet for Livet.

Alt hvad du behøver at gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig Stafet for Livet her i den kommende weekend, gå en runde og tage et selfie foran vores skilt i ByensNyt Svinget på ruten og oplægge dit foto i Facebook opslaget på ByensNyt.

Når du kommer forbi dette skilt i ByensNyt Svinget på Stafetten så tag et selfie med skiltet i baggrunden og læg det op i svarrubrikken på ByensNyts Facebook-opslag, så er du med i konkurrencen

Vi trækker lod mellem de oplagte fotos i ugen efter stafetten og håber at se masser af gode, sjove og skøre fotos i vores opslag.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler