20. juli 2024

Der blev hoppet til den store guldmedalje i lørdags

Lørdag var der Hoppedag i Hadsten Hallerne, arrangeret af Hadsten Idrætskreds, og det havde lokket rigtig mange børn og voksne til. Der var fuldt hus fra 9-16 og drøn på hoppeborge og springgrave med børn i alle aldre.

Tidligere har man afholdt Hoppedagen i Østervangshallen, men pladsen blev for trang, og derfor besluttede man for et par år siden, at rykke det op til Hadsten Hallerne, hvor man kan boltre sig over en hal og to gymnastiksale, og da ByensNyt var forbi, var kapaciteten fuldt udnyttet.

“Det er en stor succes, og der har været masser af børn og forældre fra morgenstunden. Dem der kom i morges tog hjem ved frokosttid, og så blev de afløst af et nyt hold, der bliver her til vi slutter. Vi har seks hoppeborge og en masse redskaber, så der er fart over feltet i alle tre sale”, lyder det fra Kathrine Bloch, der er formand for Hadsten Idrætskreds.

En af dem, som har været med til at arrangere Hoppedagen er Alberte Lund Madsen, der ligesom Kathrine har været aktiv i foreningen siden de var børn, og hun nyder dagen, hvor der bliver hilst på både nuværende medlemmer, men også potentielle nye medlemmer, der på denne uformelle måde, får snust lidt til gymnastikkens verden.

“Jeg synes det siger rigtig meget, at se folk gå herfra og er megaglade. Det er hyggeligt og godt, at vi kan lave sådan et arrangement i Hadsten, hvor børnene kan komme og møde deres venner fra børnehaven eller skolen. Det giver et godt lokalt sammenhold og så er det også en god måde, at komme i kontakt med nye medlemmer til foreningen, fordi mange af dem der er her i dag, er ikke aktive i Hadsten Idrætskreds endnu”, kommer det med et smil fra Alberte og tilføjer:

“Det er en god måde at lære lidt om gymnastik på, og få glæden ved at bevæge sig på i en tidlig alder”, fortæller hun, og konstaterer at hun selv, sammen med Kathrine, er en af dem der blev “indfanget” tidligt, og snart kan fejre 25 års jubilæum i foreningen.

Hoppedagen har eksisteret siden 2017, og er ikke et arrangement der skal give penge i klubkassen, men blot gå i nul, og med den store tilstrømning af forældre og børn der var i lørdags, så er et godt bud herfra, at Hoppedagen også er at finde på programmet i november næste år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler