17. juli 2024

Lyserød Lørdag på en søndag i Hadsten Motion

Søndag den 4. oktober fra kl. 19.00 – 21.00 vil Hadsten Motion trække i lyserødt, når Lyserød Lørdag til fordel for brystkræftsagen i uge 40 rulles ud i hele landet for 13. gang.

Hvert år får knap 5000 kvinder brystkræft, mens over 60.000 i dag lever med diagnosen. Det gør rigtig mange mennesker til patienter og pårørende. Derfor maler frivillige i Kræftens Bekæmpelse, sammen med lokale frivillige Hadsten lyserød under budskabet ’Fordi ingen bryster skal have kræft’.

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at Kræftens Bekæmpelse sætter ekstra fokus på og samler penge ind til brystkræftsagen.

YOGA og GONG BATH arrangementet er for alle fra 14 år

Trine Merete Hagemann, som til daglig underviser i Hadsten Motion, har meldt sig som tovholder for arrangementet og er, sammen med flere af foreningens undervisere, ved at lægge sidste hånd på det oplysende og spændende arrangement.  Arrangementet afholdes i Hadsten Motions lokaler i Sundhedshuset.

Program:

19.00 – 20.00 YOGA

20.00 – 20.20 PAUSE inkl. forfriskning

20.20 – 21.00 GONG BATH

“Hadsten Motion er kendt for at afholde flere arrangementer arrangeret af frivillige i løbet af året, og vi er meget taknemmelige over den opbakning, vi møder fra Hadstens borgere. Det er fantastisk at mærke byens støtte og opbakning, og vi glæder os til at byde byens borgere velkommen til dette arrangement”, siger Trine Merete Hagemann og tilføjer:

“Vi håber på fuldt hus af både mænd og kvinder til arrangementet, – og på den måde støtte sagen. For når vi står sammen og indsamler penge til Lyserød Lørdag, er vi alle sammen med til at bekæmpe brystkræft”. 

Hvad koster det?

Hele arrangementet koster kr. 150 som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse og tre vigtige indsatsområder: forskning, forebyggelse og patientstøtte. Hadsten Motion vil være vært ved en lille forfriskning.

Sådan tilmelder du dig:

Send mail til Trine Merete Hagemann på trine.hagemann@gmail.com. Du vil herefter modtage bekræftelse med link til betaling. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler