24. maj 2024

Irene Bartholin Poulsen 25 i år i Favrskov/Hadsten Kommune

Irene Bartholin Poulsen havde fundet det store smil frem da hun i dag var samlet med sit personale på Hadsten Bibliotek og Kulturhuset Sløjfen i f.m. sit 25 års jubilum i Hadsten/Favrskov Kommune.

Irene er til daglig Hadsten Biblioteks og Hadsten Kulturhus’ utrættelige leder, som man nogle gange næsten kan have mistænkt for at have bopæl i huset, når man den ene aften ser hende til et kulturarrangement, der først slutter sent aften og næste morgen ser hende deltage i en mødeaktivitet i huset. Det er også Irene, der forestår personaledelsen og derudover ofte selv sætter sit fingeraftryk, når der skal vælges og træffes aftaler med kunstnere og kulturfolk til husets mange arrangementer.

I Sløjfens bestyrelse er hun referent og vigtig bidragsyder til dialogen. Ikke alene grundet sin lange erfaring i huset, men også gennem sit meget store engagement. Irene er ikke bare leder af Sløjfen, hun går forrest i dialogen med nye partnere og supportere, med nye foreninger og aktører i huset. Irene foretrækker egentlig helst at gå lidt under radaren men er til trods for sin beskedne natur kendt af de allerfleste af byens foreninger og organisationer.

Hun brænder for begrebet folkebibliotek og for kultur i sin bredeste definition og er kulturbærer i mere end en forstand.

ByensNyt ønsker stort tillykke med 25 års jubilæet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler