20. juli 2024

Borgmesteren kiggede forbi til 100 års fødselsdag

Da Jacob Skriver forleden blev 100 år havde hans kammerater i fredagsklubben på Sundhedscentret på Hovvej i Hadsten arrangeret, at borgmester Lars Storgard kiggede forbi.

Den altid så beredvillige Borgmester var imidlertid forhindret i at mødes med fødselaren til festligholdelsen i Sundhedscentret og valgte derfor at komme hjem til Jacob i sit hjem i Grønningen dagen forinden.

Borgmester Lars Storgaard på besøg hos Jacob Skriver til 100 års fødselsdag. (Privatfoto)

Jacob Skriver har som 100 årig stadigt et aktivt liv. Hver eneste dag går han en travetur med sin rollator fra sit hjem i Grønningen og ud i engen og retur. “Man skal jo holde sig i gang” har han sagt til sine kammerater i fredagsklubben. Når han mødes i fredagsklubben sammen med de andre 35-40 lokale ældre er det for at spille kort og hygge sig sammen. Det vil Jacob være ked at at skulle undvære, så han tager gerne en taxi når han skal på Hovvej. “Det er jo det sikreste” siger han.

Jacob er tidligere pedel på Hadbjerg Skole og absolut praktik anlagt, så han klarer fint sig selv og tager også stadig gerne med, når fredagsklubben arrangerer ture rundt i det jyske.

ByensNyt ønsker tillykke med de 100 år.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler