22. oktober 2024

Nye seniorhold starter op i Hadsten Motion

Fra uge 36 kan du deltage på endnu flere seniorhold i Hadsten Motion. Her starter nemlig flere forskellige hold op, som er målrettet seniorer, men som også kan benyttes af folk der skal i gang igen efter en skade.

Hadsten Motion holder til i Sundhedshuset Hadsten, og er med sine godt 3000 medlemmer byens klart største forening. Her tilbyder man alverdens former for motion og styrketræning, både individuelt og via holdtræning, og det er netop sidstenævnte mulighed, som intensiveres i den kommende tid.

“Vores Senior hold er målrettet 50 +, men holdene er også for dig der skal i gang efter en skade eller har udfordringer der gør, at der skal tages mere hensyn til kroppen”, fortæller Susanne Andreasen, der er daglig leder i Hadsten Motion.

Undervisere på holdene er fysioterapeut David Østergaard og Lars Dyrvig fra vores samarbejdspartner Fysio-Shop, samt centerleder Susanne Andreasen, som har uddannet sig til seniorundervisning via mange forskellige kurser.

Ud over Seniorholdene starter også knæhold op igen. Knæhold er for dig der har udfordringer med dine knæ. Har fået nye knæ eller skal have nye knæ. Underviser er Susanne Andreasen, der i november 2023 selv fik to nye knæ.

At det godt kan betale sig at deltage på et hold er Bjarne et godt eksempel på. Han har tidligere deltaget på et seniorhold, og har kun rosende ord omkring forløbet.

“Kort tid efter at jeg havde fået et nyt knæ i begyndelsen af februar, var jeg så heldig, at Susanne startede et hold ’NYE KNÆ – GLADE KNÆ’ i Hadsten Motion. På holdet har vi lært at lave forskellige øvelser, som vi efterfølgende også kan lave derhjemme. Vi træner muskler og led, primært ved knæene, for at øge styrke og bevægelighed efter knæoperation, men man kan også bruge øvelserne, hvis man har brug for at styrke sine knæ generelt eller som forberedelse til en knæoperation”, lyder det fra Bjarne der tilføjer:

Vi der deltog har fået mærkbart mere styrke og bevægelighed i knæleddet, og næstsidste gang målte Susanne bevægeligheden i knæet, og det var tydeligt, at vi kunne bøje det meget mere, end da vi startede på holdet”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler