20. juli 2024

Røde Kors tilbyder julehjælp og varm kaffe til indbrudstyvene

Røde Kors Hadsten-Hinnerup er midt i at forberede julehjælpen, som uddeles 8. – 9. december i henholdsvis Hadsten og Hinnerup.

De frivillige blev derfor ekstra kede af det, da man torsdag den 30. november  mødte op til indbrud i Bygge-genbrug, tøjbutikken i Hinnerup og Røde Kors Cafeen i Hadsten! Hele tre indbrud på en nat! Det var tydeligt, at der blev ledt efter noget. Måske varm kaffe i det kolde vejr.

Bestyrelsen for Røde Kors Hadsten-Hinnerup er overbevist om, at indbrudstyvene er i nød, når man vælger at bryde ind i Røde Kors lokaler, hvor frivillige arbejder for at gøre en forskel for andre.

Bestyrelsen vil derfor gerne tilbyde varm kaffe og lidt julehjælp, hvis indbrudstyvene melder sig. Det vil være langt lettere for dem, og de Røde Kors frivillige vil så gerne have svaret på spørgsmålet: HVORFOR? Måske over en kop varm kaffe!

Det var blandt andet i Bygge-Genbrug i Hinnerup, at tyvene var på spil
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler