22. oktober 2024

Kunstfotografier på væggene i Søften-Foldby Sognegård

Den 27. oktober er der fernisering på udstillingen “Pletskud fra dit nærområde”.

I november og december kan du opleve en fotoudstilling i Søften-Foldby Sognegård, hvor lokale fotografer viser deres bedste pletskud fra nærområdet. Udstillingen, “Pletskud fra dit nærområde,” er arrangeret af kunstudvalget under Søften-Foldby Menighedsråd og har til formål at bringe det lokale fællesskab tættere sammen gennem smukke og genkendelige motiver fra Søften, Foldby og omegn.

Udstillingen vil præsentere billeder af velkendte steder som Naturstien, Hattemagerskoven og Foldby Kirke – motiver, som mange af os nok kender og holder af. Det handler om at skabe en levende platform, hvor lokale fotografer kan dele deres passion og vise, hvad der gør vores nærområde helt særligt.

Ferniseringen finder sted søndag den 27. oktober, hvor du kan høre flere af udstillerne fortælle om deres fotos og deres passion for fotografi. Blandt oplægsholderne er Jørn Bailum og Tommy Astrup fra Søften, samt Signe Mørch Allerslev, der vil dele lidt om Favrskov Fotoklub. Inge Astrup vil også fortælle om de billeder, der er udlånt fra Egnsarkivet.

Har du selv et billede, du gerne vil dele? Så kan du stadig nå at deltage ved at sende det senest den 22. oktober til kirkekultur@softenfoldbykirker.dk. Billederne bliver printet af kirkekontoret, og kunstudvalget sørger for at få dem hængt op. Udstillingen løber frem til den 17. december, hvor de deltagende fotografer kan hente deres billeder hjem igen.

Mikkel Clausen
Mikkel Clausen
Mikkel Clausen har sin uddannelse fra Aarhus Universitet, hvor han har studeret Engelsk og Film og Medier. Ved siden af tjansen hos ByensNyt er han musikanmelder hos musikmagasinet GAFFA. Mikkel er fra Ølholm, men bor til dagligt i Aarhus.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her