13. juli 2024

8. dec: Hos Ketty Skou kommer kunderne i bogen

Det lyder måske umiddelbart ikke positivt, at blive skrevet i bogen, men hvor det tidligere kunne relateres til at skylde penge hos den lokale købmand, så er det hos Ketty Skou i Østergade en særlig service for kunderne.

Det er især til ære for de kvindelige kunders mænd, at bogen er opfundet, fordi her kan kunderne oplyse deres mål og størrelse, hvorefter deres mænd kan få købt den rette størrelse, hvilket er til stor gavn i denne tid.

“Det er en service som vi har haft i en del år, som sikrer, at mændene får købt det rigtige. Det synes vi er en hyggelig tradition, som især bruges i denne tid. Vi kender selvfølgelig også mange af vores kunder, så selvom at deres mål måske ikke lige er opdateret, så ved vi for det meste godt, om der er ændringer i forhold til det, som tidligere er oplyst”, lyder det fra Marianne, der er indehaver af Ketty Skou.

Der er pyntet flot op i butikken, men særligt en ting falder i øjnene, nemlig adventskransen, som også har en særlig historie med sig.

“Adventskransen skal op hver jul, og den bliver pyntet forskelligt fra år til år. I år er det en ekstra særlig version, fordi den er nemlig pyntet af min far, og den er lige præcis som jeg kan lide det, helt enkel og simpel, men gudesmuk i mine øjne. Den er tændt hele ugen, og er en af de traditioner der skal følges her i Ketty Skou”

Normalt plejer Marianne at være på gaden og dele gløgg ud, når det store juletræ tændes, hvilket var aflyst i år, men i stedet er hun og Ketty gået sammen med Lise Reese fra Nyt Syn om at dele gløgg og kakao ud på søndag.

“Nu kunne det ikke lade sig gøre at dele gløgg ud som vi plejer, da der ikke var den sædvanlige juletræstænding, men i stedet går vi så sammen med Nyt Syn på søndag, hvor vi deler gløgg og kakao ud med mig i nissekostume. Vi har selvfølgelig også hjemmebagte pebernødder i butikken, og de kommer såmænd også med på gaven som lidt ekstra”, siger Marianne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler