20. juli 2024

Åbner der gavebutik i Østergade?

Hvis man er gået igennem Østergade i Hammel den seneste tid, så har man måske bemærket stor aktivitet i det tidligere No. 28, hvor der lige nu står udstillet mange flotte indpakkede gaver i vinduet.

Da ByensNyt var forbi for et par dage siden, var der flere der kiggede nysgerrigt ind ad vinduet for at se, hvad det er der foregår i den tidligere plantesalon, der har stået tomt i noget tid. Måske er der en ny butik på vej?

Lige nu er der desværre ikke, i følge vores oplysninger, en ny butik på vej, men til gengæld bruger Hammel Handel & Erhverv lokalet til at udstille de gevinster, som man kan vinde til deres store julebanko. Det afholdes i morgen i Hammel Idrætscenter, og hovedpræmien er intet mindre end en ovn fra Tvis Køkken på Baneallé til en værdi på mere end 10.000 kroner! Der er masser af andre gode præmier på højkant til en samlet værdi på over 50.000 kroner, så der er i den grad noget at komme efter.

For at deltage skal man købe for mindst 200 kroner i en af foreningens butikker, hvorved man får en kupon, der i morgen kan veksles til en bankoplade. Man kan i alt have fem kuponer og det er ikke muligt, oplyser Hammel Handel & Erhverv, at købe bankoplader i morgen.

Dørene åbnes 16.30 og bankospillet starter klokken 18.30. Det er Allan Bo Andresen og Poul Erik Andersen der styrer løjerne, og der vil være mulighed for at købe både mad og drikkevarer i Arenaen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler