20. juli 2024

Aktive Kvinder Hammel på udkig efter ny gymnastikinstruktør

Hver tirsdag, først på eftermiddagen, mødes godt 25 kvinder fra Aktive Kvinder Hammel, til gymnastik i Kulturhus InSide, men nu har de fået et problem. De har nemlig ingen instruktør.

Aktive Kvinder Hammel er en driftig forening med godt 200 medlemmer, som laver diverse aktiviteter hen over året, og 25 af dem mødes fast hver tirsdag, hvor de får rørt kroppen med gymnastik. Til den nye sæson står de dog med en stor udfordring, nemlig at deres instruktør er stoppet, så nu er de på udkig efter en afløser, hvilket dog har vist sig at være sværere end først antaget.

“Vi har spurgt mange steder og lavet opslag på Facebook, men lige lidt har det hjulpet, så vi håber lidt, at denne artikel kan hjælpe os på vej til at finde en instruktør, så vi kan fortsætte vores hold efter sommerferien”, lyder det fra Kirsten Rasmussen, der er formand for Aktive Kvinder Hammel, til ByensNyt.

Hun understreger, at det ikke er gymnastik på højt niveau, og at det blot er en time hver uge, som kan tilrettelægges efter, hvordan det passer med instruktøren og InSide.

“Vi har ikke nogle store krav, og det er helt almindelig gymnastik vi laver. Vi har det sjovt og hygger os, og det er på ingen måder noget fancy det vi laver, så hvis man har lidt forståelse for gymnastik og lyst til at undervise 25 kvinder, så bliver vi meget glade”

Kirsten Rasmussen kan kontaktes på mail: k-j.rasmussen@mail.dk eller telefon: 24462978.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler