20. juli 2024

Billedkunst og sport gik hånd i hånd onsdag eftermiddag

Det summede af liv i går eftermiddags, da en stor flok børn i mange aldre arbejdede med at skabe deres helt personlige “ sportsikon” i Hammel Idrætscenter.

Mange kom forbi og fordybede sig i at udvælge den ønskede sportsgren og skabte efterfølgende flotte skinnende ikoner til at hænge på væggen.

Anledningen var den landsdækkende begivenhed Billedkunstens Dag onsdag d 16. Marts og Hammel Billedskole havde i den forbindelse fået lov til at besøge cafeen i Hammel Idrætscenter.

“For billedskolen var det helt nye rammer at besøge, men der er allerede flere ideer i støbeskeen i forhold til at bidrage med andre workshops i centret”, fortæller Maja Germundsson fra Hammel Billedskole til ByensNyt og tilføjer:

“Det giver god mening at præsentere mangfoldigheden i børns fritidsliv i Hammel i Idrætscentret, fordi det i forvejen er et sted hvor mange mødes”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler