13. juli 2024

Børnenes Dag kickstarter sommerferien

I morgen går skolerne på en velfortjent og i år, særdeles lang, sommerferie, og traditionen tro, så markerer Hammel Handel dette med Scooterræs i Østergade og gratis goder i byens butikker.

Klokken 10 går det legendariske scooterræs i gang, når op mod 70 dagplejebørn fra hele Hammel kører ræs igennem Østergade på deres medbragte scootere. Løbet skydes, sædvanen tro, i gang af den lokale landbetjent, og efterfølgende er der kiks og saftevand til deltagerne. Østergade er, grundet løbet, afspærret fra klokken 8-10.45.

Fra klokken 13 og frem til klokken 16 er det så skoleelevernes tur til at indtage Østergade og omegn, når de med kuponer i hånden, klippet ud fra Lokalavisen Favrskov, går rundt til byens butikker og indløser gode sager, og her kan blandt andet nævnes Softice fra Nyt Syn Brilleriet, popcorn i Hammel Boghandel samt slushice i Ketty Skou og en hel masse mere.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler