20. juli 2024

Flotte Morgan biler indtog Østergade for en stund

I lørdags kunne man få sig en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, og som tilmed var gratis, da 17 Morgan biler gjorde stop en halv times tid i Østergade i Hammel.

De 17 biler var på tur rundt i Østjylland, og lidt tilfældigt endte det med, at de gjorde stop i Østergade. Det var Torben Bihrmann fra Gods & Guld der, via en af sine kunder om fredagen, blev gjort opmærksom på at bilerne var i området. Da kunden selv skulle deltage med en bil opstod der pludselig en mulighed for, at bilerne kunne gøre stop i Østergade, og som sagt så gjort.

Klokken 10.35 trillede der derfor 17 Morgan biler ind i Østergade, hvilket en del heldigvis havde fundet ud af via Facebook, så der var ganske mange der havde fundet vej i det gode vejr denne lørdag formiddag.

ByensNyt havde også fundet vej, og fik en snak med en af de deltagende, der kunne berette, at den model som alle kørte i, stadig bliver produceret og at bilerne kunne købes fra alt mellem et par hundrede tusinde kroner til langt over en million kroner. Efter Østergade gik turen videre mod Pøt Mølle og derfra på en rundtur i Østjylland med endestation ved Sabro Kro sidst på eftermiddagen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

2 KOMMENTARER

  1. Hej Jonas
    Vil du oplyse mig på hvilket tidspunkt Morgan bilerne ankom. Jeg var i Østergade fra kl. 10.30 til 11.00 og da var der ingen biler.
    Mvh Bill

    • Hej Bill
      Bilerne var i Østergade, Hammel, i lørdags, og de var der mellen 10.35 0g 11.10 🙂

Comments are closed.