20. juli 2024

GOBS er klar til at holde en fest på Hammel Hestemarked

Sidste år slog Hammel Hestemarked alle rekorder i forbindelse med den nyere udendørsplads, som er døbt DJ-pladsen, da mere end 3.500 gæstede koncerten med Ude Af Kontrol (UAK).

Det har resulteret i, at Hestemarkedet igen i år har sikret sig et af de helt store navne i Danmark lige nu, nemlig GOBS. GOBS har netop udgivet nye sange som ligger i top på diverse streamingtjenester.

“Vi har desuden forhørt os blandt det unge publikum, og der var GOBS en af de største ønsker, så vi håber og tror – ligesom sidste år, at vi rammer over 3.000 glade gæster”, udtaler, Allan Bo Andresen fra Hammel Hestemarked i en pressemeddelelse.

Men festen slutter ikke her, for det er ikke kun GOBS der kommer lørdag d. 7. sep. Frederik fra ADHD kommer også og fyrer op for festen. Så i år bliver der dobbelt op på liveunderholdningen. Ligesom tidligere år, er det stadig DJ Ringholm og Venner, der varmer op og holder gang i festen, som starter kl. 20.00 både fredag og lørdag. Fredag kommer Område 69, som tidligere er offentliggjort. Billetter købes ved indgangen og koster kun 100 kr. pr. dag. Vælger man at komme begge dage, koster de kun 150 kr. 

Frederik fra ADHD optræder lørdag. Pressefoto

“Hammel Hestemarked forventer en kæmpe fest ligesom sidste år, og vi glæder os allerede” udtaler formanden Per Bøving, som forventer, at det endelig program offentliggøres i løbet af en uge eller to.

“Vi mangler lige de sidste par justeringer, og så har vi et endelig program klar til en forrygende uge 36 igen i år … For det mere “modne” publikum har vi jo 90´er fest i Arenaen, med Cartoons, Cut´n´Move med Zindy, samt Christian Brøns, så der bliver tryk på lørdag aften til årets marked i Hammel”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler