13. juli 2024

Hammel Bibliotek bygger om – det giver ændrede åbningstider

Hvis du besøger Hammel Bibliotek i de her dage vil du sikkert bemærke at alting ikke helt er som det plejer. De er nemlig i gang med at få lagt nyt gulv i hele biblioteket, og det har nogle konsekvenser for dig som låner.

I uge 47 er biblioteket lukket. Du kan kun aflevere bøger ude i foyeren i den betjente åbningstid. Der er ingen MitID-betjening i denne uge. Vi henviser til at bestille tid i Ulstrup eller Hinnerup. Der er ingen selvbetjent åbningstid. 

I uge 48-49 er biblioteket lukket, men inde i Fællessalen bliver der skabt et lille nødbibliotek, hvor du kan hente reserveringer og aflevere og låne bøger i den betjente åbningstid. Du kan også bestille tid til MitID-betjening i disse uger. Der er ingen selvbetjent åbningstid.

I uge 50 skal alt flyttes tilbage ind i biblioteket og både biblioteket og nødbiblioteket er lukket. I denne periode vil du kun kunne aflevere bøger i den betjente åbningstid. Der er heller ingen MitID-betjening i denne uge. Vi henviser til at bestille tid i Ulstrup eller Hinnerup. Der er ingen selvbetjent åbningstid.

Den betjente åbningstid for Hammel Bibliotek er:

Mandag: 10.00-18.00
Tirsdag: 13.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 13.00-17.00
Fredag: 10.00-15.00
Lørdag: 10.00-13.00
Søndag: Lukket

Man vil på tværs af alle Favrskov Bibliotekerne kunne opleve forlængede ventetider på reservationer, da nogle af bøgerne pga. flytningen ikke vil være tilgængelige for biblioteket.

“Vi beklager de gener ombygningen må medføre, men håber I vil glæde jer til at se resultatet med nyt gulv, nyindrettet skrankeområde og ikke mindst et nyindrettet børneområde”, skriver biblioteket på deres hjemmeside.

Foto: Favrskov Bibliotekerne
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler