17. juli 2024

Hammel Handel arrangerer Late Lucia på tirsdag

På tirsdag er det Luciadag, og rundt omkring i landet vil der være Luciaoptog på skoler og institutioner, men som noget nyt, så er der også optog i Østergade i Hammel, hvor Hammel Handel arrangerer det de kalder “Late Lucia”

Her håber foreningen på, at så mange som muligt fra byen vil være med, når der klokken 17 dannes optog fra det store juletræ og op til enden af Østergade ved Matas. Rekorden for flest deltagende ved et Luciaoptog er 1200 mennesker, og Hammel Handel håber, at man kan nå op i nærheden, men fremhæver dog, at man mest af alt håber på, at folk vil deltage for at få en hyggelig stund sammen.

Butikkerne har i øvrigt åben helt frem til klokken 20 denne aften, så der er også en oplagt mulighed for at lave nogle juleindkøb i en eller flere af byens mange specialbutikker.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler