13. juli 2024

Hammel Handel skifter navn og danner ny lokal Erhvervsklub

Gennem en del år har Hammel haft et stærkt og dynamisk erhvervsnetværk under navnet Hammel Erhvervsnetværk, men efter nogle år med mindre aktivitet, blandt andet pga. corona-situationen, besluttede foreningens medlemmer for nyligt at nedlægge foreningen.

Det efterlader et stort tomrum for Hammels erhvervsliv i forhold til netværk. Derfor udvider Hammel Handel med et nyt tiltag og derfor ændres navnet også til Hammel Handel & Erhverv. Som det nye navn indikerer, så bliver der fremadrettet mere fokus på alle typer virksomheder og erhvervsdrivende, og det vil man gøre gennem et lokalt, socialt og professionelt drevet netværk, kaldet Erhvervsklubben.

”Hammel Handel har, så længe foreningen har eksisteret, været med til at præge Hammel og dens vækst, og derfor glæder vi os over, at vi fremadrettet også kan tilbyde et stærkt lokalt netværk til både vores nuværende medlemmer, og forhåbentlig en masse andre virksomheder i Hammel og omegn. 

Vores mål er at arbejde for større synlighed og kendskab til alle erhvervsdrivende og virksomheder i Hammel og omegn, gennem gode interessante klubmøder, øget synergi, samarbejde og sparring.

Jo flere vi er, samlet i én forening med mange fælles interesser, jo stærkere står vi, og vi glæder os til at komme i gang”, lyder det fra Hammel Handel & Erhvervs formand, Lise Reese, der tilføjer:

”Det er vigtigt at sige, at vores fokus ikke flytter sig væk fra detailhandlen på nogen måder, vi får bare et ekstra ben at stå på, så vi også kan samle og repræsentere virksomheder i Hammel, der måske ikke har følt nogen direkte tilknytning til detailhandlen”

Den nye Erhvervsklub får Allan Bo Andresen, der tidligere har været eventchef i Hammel Handel, som tovholder, og det bliver ham der skal facilitere netværksmøderne fra 2024, hvor man for alvor går i gang med det nye projekt.

”Det er virkelig et spændende projekt, og jeg er meget glad for, at Hammel Handel & Erhverv tænkte på mig, da planerne om Erhvervsklubben opstod. Jeg glæder mig til at præsentere nogle rigtig gode arrangementer og samle virksomhederne i Hammel, og så håber jeg også, at de nuværende medlemmer vil tage det nye tiltag til sig. Jo mere vi kan få øjnene op for hinanden i Hammel, jo bedre er det, og jeg er sikker på, at det nye netværk vil skabe en masse synergier på tværs af brancher i byen-og til stor fordel for alle”, lyder det fra Allan Bo Andresen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler