20. juli 2024

Kreativiteten var stor da Hammel inviterede hele verden indenfor

I går søsatte Hammel Handel et nyt event, som de havde valgt at kalde “Verdenskortet”, og som i al sin enkelthed gik ud på, at hver butik havde et land som tema denne dag. Kreativiteten var stor, og der var sågar lande med, som nok ikke helt kan kaldes for rigtige lande.

Hos Ketty Skou i Østergade havde man nemlig tænkt ud af boksen, og havde lavet butikken om til et eventyrland med udgangspunkt i eventyret “Fyrtøjet”. Det havde været en større opgave at få samlet rekvisitter sammen, men resultatet var det hele værd.

“Jeg synes det er et fantastisk med eventyr, og da flere af de lande som vi havde tænkt på var taget, så gik vi eventyr-vejen og endte med “Fyrtøjet”, som er et fantastisk eventyr. Vi har brugt en hel del tid på at finde udklædning, fordi hvor finder man lige et soldaterkostume, hundene og mønter, men vi fik det løst alt sammen med hjælp fra venner, Plantorama der havde en masse porcelænshunde, og mønterne fandt i i Billig Billy og tilmed de rigtige guldmønter”, fortæller en begejstret Marianne Skou, der konstaterede, at det også var noget varmt med al den udklædning.

Over på den anden side af gaden var der italienske fornemmelser hos Hammel Boghandel, og her havde man trukket i gangster/mafia tøj, og havde i dagens anledning gode tilbud i hele butikken. Klokken 19 kiggede den lokale kogebogsforfatter og kok Liselotte Andersen forbi, og gav smagsprøver fra hendes nye kogebog, som selvfølgelig kan købes i butikken.

Liselotte Andersen og Niels Peter Bækhøj ses her med noget af det lækre mad, som man kunne smage i dagens anledning.

Gik man længere op ad Østergade og ind i sidegaderne, blev man mødt af Senegal, England, Peru, Schweiz, Disneyland, Japan, Portugal og mange andre lande, og vi har samlet lidt indtryk fra dagen i galleriet nedenunder her.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler