13. juli 2024

Lørdag formiddag blev Østergade indtaget af løbende børn

I lørdags var der endnu engang Centimeter Maraton i Hammel, også kendt som Rasmus Klump Løbet, og det havde igen i år tiltrukket rigtig mange børn samt deres forældre og bedsteforældre.

Der var lige godt 150 tilmeldte børn til Centimeter Maraton, der klokken 11 begav sig ud på ruten der var godt 420 meter lang, nogen alene og andre sammen med en voksen. Inden da, var der blevet varmet op sammen med Rasmus Klump, udleveret goodiebags og trøjer samt malet ved de opstillede borde, og klokken 11 præcis lød startskuddet.

Herefter var der mange der gik forbi Knold & Krave der solgte pandekager, lige i Rasmus Klumps ånd, eller var forbi Popcornmaskinen ved Nyt Syn Brilleriet, som Regnbueskolen stod for, hvorefter turen gik ud i byen, blandt andet ned til Dansk, hvor der var opstillet en hoppeborg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler