17. juli 2024

Masser af aktiviteter i påsken i Hammel

Påskeferien og fridage står for manges vedkommende for døren, og det fejrer butikkerne i Hammel Handel med masser af gode tilbud, samt påskegak og sjove oplevelser fra d.31/3 til d.8/4.

Mens mange af Hammels borgere formentlig tager sig et par velfortjente feriedage i næste uge, så har butikkerne i Hammel åbent, og sørger samtidig for masser af underholdning til hele familien. 

”Vi har forsøgt at lave et spændende mix af vildt gode tilbud samt sjove, hyggelige- og lidt gakkede events i hele påskeugen, og vi håber i den grad, at kunderne vil være med på løjerne”, lyder det fra Lise Reese, formand for Hammel Handel.

Flere af byens butikker var for nyligt samlet for at transformere sten til kyllinger, og dem kan man gå på jagt efter i byens butikker, hvor de er gemt. Finder man alle påskekyllingerne og udfylder kupon´ en som kan hentes hos Hammel Guld & Sølv, så er man med i konkurrencen om flotte præmier fra flere af Hammels butikker.

”Vi har fået lavet en stor Kyllemor, og det er så hendes kyllinger, som man skal forsøge at finde rundt omkring i centrum. Flere butiksindehavere brugte deres torsdag aften på at lave de flotte sten, og det var herligt at mærke den begejstring og entusiasme de lagde i det. Vi satser på at mange trænger til en lille frisk gåtur med sjove oplevelser i Hammel i påskedagene.”

Hos Ketty Skou kan du ”skyde” en kylling- med dit kamera. Uploader du dit foto er der to lækre gevinster til heldige vindere.

Udover kyllingejagt, så kan man også forsøge at gætte, hvor meget Kyllemor vejer, og om tirsdagen, 4. april, er der påskeværksted i Tema Centret. Her kan man komme og male påskeæg, helt gratis, mellem 11-13 og 14-16.30. Onsdag eftermiddagen vil du møde to store kyllinger, der går rundt i Østergade og spreder godt påskehumør, og så sluttes det hele af lørdag, hvor der deles gratis påskeæg ud til de handlende, så længe lager haves.

”Vi er bare SÅ taknemmelige for at så mange kunder støtter og handler lokalt i Hammel og det ønsker vi at takke for med et påskeæg samt ønske alle en god påske”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler