20. juli 2024

Masser af DJs både fredag og lørdag på Hammel Hestemarked

Sidste års succes med blandt andet Ude Af Kontrol, har givet Hammel Hestemarked mod på mere, og derfor er de nu klar med mere musik rettet mod de unge til dette års marked.

Fredag aften er der således både DJ Ringholm & Venner på scenen, mens Område 69 går på scenen klokken 23, hvilket der er store forventninger til.

“Sidste år mødte I talstærkt op på DJ-pladsen lørdag til UAK, så i år kvitterer vi og kommer med live band på scenen om fredagen også, så nu både fredag og lørdag med live musik, ud over DJ Ringholm og Venner. Fredag bliver det Område 69, der kommer og giver den max gas kl. 23.00 – DJ listen er stadig under udarbejdelse, men bliver total fedt”, lyder meldingen fra Hammel Hestemarked på deres facebookside.

Lørdagsprogrammet er endnu ikke helt på plads, men Hammel Hestemarked lover, at det bliver et vildt program de præsenterer. Det koster 100 kroner at komme ind, og køber man billet til begge dage, så kan man slippe med 150 kroner. Billetter købes ved indgangen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler