20. juli 2024

Masser af spændende aktiviteter i støbeskeen hos Hammel Handel

Ovenpå en veloverstået generalforsamling tegner det til at blive et spændende og aktivitetsfyldt år for Hammel Handel, der oplever god opbakning fra både borgere og medlemmer.

Onsdag afholdt Hammel Handel sin årlige generalforsamling uden hverken overraskelser eller drama. Tværtimod var stemningen god og handelsstandsforeningen lader til at være i topform.

”Det var en hel udramatisk generalforsamling uden kampvalg. Mit indtryk af stemningen var, at den var god og hyggelig, og at alle er klar til at løfte i flok, og det synes jeg, kendetegner Hammel Handels medlemmer,” fortæller formand Lise Reese til ByensNyt.

Der er også lagt i kakkelovnen til et spændende år på aktivitetsfronten i Hammel. I vinterferien havde handelsstandsforeningen indført et turpas, der gav adgang til masser af oplevelser og konkurrencer rundt i byen, og der vanker endnu flere nye initiativer senere på året.

”Vores eventplan for året er fastlagt, og i år kommer der nogle nye tiltag. Det næste bliver her til påske, hvor man godt kan forvente lidt fis og gak i gaden. Uden at løfte sløret alt for meget, så bliver det noget med kæmpekyllinger, og hvor man får et klædeligt smil på læben,” siger Lise Reese, der ejer Nyt Syn Brilleriet.

Derudover kan man blandt andet glæde sig til spændende aktiviteter som Se & Smag på Hammel, modeshow og Børnenes Dag. Hele aktivitetsprogrammet kan ses her, og ifølge Lise Reese er der noget for enhver smag.

”Vi vil gerne have en masse til at ske rundt i byen, som giver nogle gode oplevelser, og vi prøver at lave aktiviteter både for de unge og for de ældre,” fortæller formanden.

Ifølge formanden for Hammel Handel er der også god opbakning blandt byens borgere til de mange tiltag, og hun tror, at de seneste års coronanedlukninger kan have noget med sagen at gøre.

”Hvis man skal sige noget godt om coronanedlukningerne overhoved, så er det, at folk har fundet ud af, hvad det betyder med en aktiv by. Jeg tror, det har givet folk mulighed for at glæde sig mere over det, der er nært, så lige nu hører jeg mange positive tilkendegivelser fra folk, der er glade for, at vi gør nogle gode ting for byen,” siger hun.

Til generalforsamlingen i Hammel Handel var Mette Dreier fra Tvis Køkkener den eneste på valg. Hun blev genvalgt og har fået posten som økonomiansvarlig. Ud over hende består bestyrelsen af formand Lise Reese og næstformand Konnie Nielsen fra Sportmaster, samt Josefine Mikkelsen fra Wüpp og Lars Møller fra Bjergborg El-Service som menige medlemmer. Derudover blev Betina Lyth Sølvsten fra Grillen og Eva Svejvig fra Inside valgt ind som suppleanter.

Caroline Balslev
Caroline Balslev
Caroline Balslev er journalist og en del af redaktionen på ByensNyt. Caroline har erfaring med lokaljournalistik fra blandt andet Hammel og omegn. Hun er født opvokset i København, men bor i dag i Aarhus.

Relaterede artikler