13. juli 2024

Online underholdning på Solhøj

Når man ikke kan forsamles i store grupper, men stadig gerne vil lave fælles aktiviteter, så må man i disse tider tænke ud af boksen, og det er lige, hvad de har gjort på Plejecenter Solhøj i Hammel

Her har man nemlig indkøbt teknisk udstyr, så man kan livestreame ud til beboerne fra Solhøjs aktivitetslokale, som f.eks gudstjenester, koncerter og hilsner.

“Det har været en stor succes. Spejderne og produktionsskolen har været her og sendt en hilsen til alle. Og eksempelvis Hinnerup Garden og Brass Band Dacapo har leveret flotte koncerter til huset. I aktivitetslokalet har vi kunnet høre, når der bliver klappet rundt i huset, og det giver en samhørighed, som vi alle har brug for i denne tid. Vi glæder os selvfølgelig til, at vi alle kan mødes igen, men jeg tror også, at vi fortsat vil bruge denne mulighed med at streame, for beboerne er glade for det”, siger gruppeleder Mette Fleron fra Plejecenter Solhøj, til Favrskov Kommunes Facebookside.

Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler