20. juli 2024

Oplev EM-kampen mellem Danmark og England i Cafe Inside

I søndags spillede det danske herrelandshold i fodbold, deres første kamp til EM i Tyskland, hvor de spillede 1-1 med Slovenien, og torsdag går det så løs mod gruppefavoritterne fra England. En kamp som du kan se i Café Inside i Hammel.

I søndags var storskærmen tændt i Café Inside, da Danmark fik en blandet start på EM med uafgjort mod Slovenien, og til trods for resultatet, så var der god stemning i kulturhusets café, der viser alle Danmarks kampe på storskærm.

Således også torsdag klokken 18, hvor det gælder England, der fik en god start med en sejr over Serbien. Der venter således en vigtig kamp torsdag aften, og vil du gerne se den sammen med andre, så kunne det jo være oplagt at besøge Café Inside, der har flere gode tilbud på menukortet i anledningen af EM.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler