17. juli 2024

Rasmus Klump trak mange børnefamilier til Østergade

Lørdag formiddag var Østergade fyldt med børn og deres forældre, da Børneulykkesfonden og Hammel Handel arrangerede Rasmus Klump Centimetermaraton i Østergade.

Der var godt 85 børn tilmeldt, og de fik et perfekt vejr at løbe i, hvor solen stod højt på himlen og varmede godt. Børnene og deres forældre blev varmet godt op af Rasmus Klump og to hjælpere fra Børneulykkesfonden, inden de blev sendt afsted på ruten der var 42.195 centimeter lang. Der var fart over feltet, og selve løbet varede ikke mere end et par minutter, hvorefter der var medaljer og diverse lækre sager til børnene, der så ud til at nyde det hele i fulde drag.

“Der var fin opbakning, og vejret kan vi jo ikke klage over, så alt i alt gik det som det skulle. Det er jo ikke noget langt arrangement, men det passer godt til målgruppen, og vi får lavet en festlig formiddag for børnefamilierne, hvor stemningen og humøret er i top”, fortæller eventchef for Hammel Handel, Allan Bo Andresen, til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler