17. juli 2024

Solhøj kunne igen slå dørene op til julemarked

Efter nogle år, hvor der har været begrænsninger i forhold til besøgende, så kunne man i år invitere alle ind til det årlige julemarked på Solhøj i Hammel, og det var til stor glæde for både beboere og besøgende.

Der var fyldt godt op ved bordene på Solhøj med masser af snak og godt humør til følge, og det vakte glæde hus Mette Fleron, der er gruppeleder på Solhøj, at dagen blev så vellykket.

“Det er vigtigt for os på Solhøj at skabe arrangementer, der både er hyggelige og uformelle samtidig med, at der er plads til alle. Vores beboere er mest trygge i vante, hjemlige rammer. Derfor er det så givende, at vi kan holde julemarked her og invitere folk indenfor – den samhørighed og livskvalitet, julemarkedet emmede af, var fantastisk at se”, fortæller hun til Favrskov Kommunes hjemmeside.

Udover at nyde hinandens selskab samt gløgg og æbleskiver, så var der også mulighed for at gøre en god handel i de mange boder, hvor flere endda måtte melde om udsolgt sidst på dagen. Julemarkedet gentages igen til næste år, men allerede i starten af sommeren afholdes en torvedag på Solhøj, hvor man igen kan opleve den gode stemning på stedet og hvor alle er velkomne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler