14. juli 2024

Stafet For Livet Hammel præsenterer flot program

Sidste år var der debut for Stafet For Livet i Hammel ved Hammel Idrætscenter, og igen i år er holdet bag klar til at arrangere stafetten der afholdes 11. juni fra 10.30-23.00.

Der er er netop præsenteret det endelige program for dagen, og der er i den grad noget at se frem til, både for de deltagende og for dem der “nøjes” med at kigge på. Tidligere borgmester, Nils Borring, holder åbningstalen klokken 10.30, hvorefter Småt & Brændbart, der synger acapella, går på scenen klokken 11 og under i godt 25 minutter.

Herefter sættes stafetten i gang klokken 11.30, hvor også madboderne åbner, og en time efter er der underholdning for børn i form af en ballonklovn. Klokken 14 er der opvisning i akrobatik, klokken 15 er der første del af auktionen, hvor donerede gaver kan erhverves og hvor pengene går til Kræftens Bekæmpelse, præcis som pengene fra selve stafetten gør.

Hvis man har brug for at røre sig, så skulle man komme forbi pladsen klokken 16, hvor Pernille Randklit laver Jumping Fitness på trampoliner. Klokken 17 går Dan Jensen på scenen og underholder, og efterfølgende er der anden del af auktionen klokken 19. Programmet sluttes af med lysceremoni klokken 21.30, hvor borgmester for Favrskov Kommune, Lars Storgaard, holder tale.

Man kan stadig nå at tilmelde et hold til stafetten, hvor man både kan gå og løbe, og allerede nu er der en hel del tilmeldte hold der har meldt deres ankomst. Se mere om tilmelding på Stafet For Livets hjemmeside eller facebookside.

Nils Borring kommer og holder åbningstalen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler