20. juli 2024

Stort julemarked i Tinghuset ved Hammel Kirke

Fredag fra klokken 10-18, er der stort julemarked i Tinghusets store sal i Hammel, og der er masser af aktivitet for alle aldre gennem hele dagen.

Salen i Tinghuset er hele dagen fyldt med boder, hvor der bl.a. kan købes lækre strik-sweatere, strømper eller huer, hjemmelavet julepynt, hånddekorerede lys, træfigurer, honning og meget mere. Det er også muligt at købe adventskranse, juledekorationer eller gravpynt og tombolaen er fyldt med flotte gevinster, som alle er donerede af lokale butikker og håndværkere i pastoratet og omegnen. Der vil være gode chancer for gevinster, skriver Hammel Kirke på deres Facebookside.

Der vil gennem hele dagen være mulighed for køb af æbleskiver, gløgg, kaffe og kage, og mellem klokken 12-14 vil det ligeledes være muligt, at købe lun frokost. Fra klokken 14 vil tidligere konfirmander diske op med brændte mandler og varm kakao, mens Hammel Kirkes voksenkor synger julen ind med et par julenumre på samme tidspunkt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler